O firmie

Szanowni Państwo,

Z przyjemnością chcielibyśmy się przedstawić  Państwu jako firma transportowo spedycyjna TRANSPORT LOGISTICS FREIGHT FORWARDING DRK SP. Z O.O. Nasza firma oferuje usługi zarówno transportowe jaki i spedycyjne. Dysponujemy flotą samochodów do 3,5t o powierzchniach ładunkowych 4.2/2.1/2.2 oraz 4.85/2.2/2.2-2.5 (LxBxH). Co więcej wszystkie samochody są nowe co zmniejsza prawdopodobieństwo wystąpienia awarii.

Dzięki naszym nowoczesnym pojazdom , nawigacji GPS, a także wytaczaniu tras Państwa towary dotrą na miejsce w najkrótszym możliwym czasie. Nasza firma zajmuje się transportem zarówno krajowym jak i zagranicznym. Natomiast jako firma spedycyjna  jesteśmy w stanie zagwarantować Państwu udostępnienie każdej powierzchni ładunkowej spełniającej Państwa wymagania , co nie zmniejszy jakości świadczonych usług przez naszą firmę.

Naszą firmę cechuje przede wszystkim dbałość i wysoki standard świadczonych usług. Naszym priorytetem jest bezpieczeństwo i satysfakcja klienta. Nasza firma posiada wszelkie potrzebne dokumenty i ubezpieczenia , dzięki czemu możemy zapewnić  całkowite bezpieczeństwo dla przewożonego towaru.

Serdecznie zapraszamy do współpracy.